Gratis skabeloner til download til din virksomhed!

Mangler du en skabelon til din virksomhed, så er der mulighed for at finde den her til download. Der vil løbende blive tilføjet gode og brugbare skabeloner, der kan hjælpe dig i din udvikling af din virksomhed.

Excel skabelonerne du finder her, er alle virustestet og garanteret virusfri.

Alle skabelonerne er gratis og der kræves ikke tilmelding til nyhedsbreve olign. Jeg håber derfor du som tak vil klikke på “+1″ nedenfor (knappen vises dog kun, når du er logget ind på Google). Eller at du vil skrive en hilsen, om det du har fået ud af vores skabeloner. Tak for hjælpen.

Gratis faktura skabelon til Excel

Gratis Faktura Skabelon

Download gratis en faktura skabelon som du kan bruge frit. Der er ud over mulighed for, at opsætte dine egne firma oplysninger også mulighed for, at gemme hver enkelt faktura du opretter, så du altid kan finde den igen og genudskrive fakturaen.

 Gratis faktura skabelon til Excel

Gratis Likviditetsbudget Skabelon

Mangler du en skabelon til, at beregne dit likviditetsbehov og budget? Denne likviditetsbudget skabelon kan bruges både til en handelsvirksomhed og en produktionsvirksomhed.

 Gratis faktura skabelon til Excel

Gratis Break-Even Analyse Skabelon

Beregn med denne download hvor mange stk. du minimum skal sælge for du får overskud. Skabelonen er fleksibel og giver mulighed for, at afprøve forskellige scenarier og forventet udvikling af virksomhedens overskud.

Gratis faktura skabelon til Excel

Gratis Etableringsbudget Skabelon

Få et godt overblik over etableringen ved at bruge denne simple etableringsbudget skabelon.

 

Kommer snart

Gratis Budget Skabelon

Lær selv at arbejde med dine økonomiske modeller og skabeloner med Excel

Nedenfor finder du nogle bøger jeg har udvalgt og som jeg selv dagligt bruger i mit arbejde med Excel og løsning af opgaver. Bøgerne er af forskellig sværhedsgrad og priser. Bøgerne er mit bud på hvad du med fordel kan bruge til inspiration og konkret løsningsforslag i dit daglige arbejde med, at forstå og optimer din virksomhed.

Lav selv økonomiske modeller med Excel

Erhvervsøkonomiske modeller med Excel

Dette er en af de mest uundværlige bøger, hvis du gerne vil arbejde med opbygning af dine egne økonomiske modeller i Excel.

Primært dækker bogen modeller for salg, omkostninger, optimering, kalkulation, likviditet og tidsrækker.

Bogen er et selvstudiemateriale der med Excel som platform lærer dig at at bygge egne økonomiske modeller. Bogen har videostøtte og dækker både teoretisk og praktisk opbygning af erhvervøkonomiske modeller.

Selvom bogen er fra 2004 er den fuldt ud brugbar og alle modellerne kan laves i nyeste udgave af Excel.

Køb de bedste værktøjer til din dropshipping iværksætte virksomhed490,00 kr.
Lær avancerede formler til Excel

Formler og funktioner i Excel

Bruger du Excel men har lidt svært ved, at finde de rigtige formler, så er dette lille hæfte uundværlig og burde ligge på alle kontorborde hvor Excel bruges.

Hæftet dækker alle de mest brugte formler med beskrivelse og udførlig og logisk forklaring, så både erfarende og nybegynder i Excel vil få stor glæde af hæftet.

 

 Køb de bedste værktøjer til din dropshipping iværksætte virksomhed69,00 kr
Excel er fantastisk til budgettering i din iværksætter virksomhed

Excel 2010 – programmering med VBA

Lær at automatiser dine opgave i Excel! Hvis du bruge Excel med jævne mellemrum og har nogle faste rutiner du skal gøre, kan Excel makroer og VBA blive en stor hjælp til dette arbejde.

Bogen lære dig først at indspille makroer og efterfølgende selv at skrive dine makroer. Bogen kræver ingen andre programmer da alt er indbygget i din nuværende Excel.

Køb de bedste værktøjer til din dropshipping iværksætte virksomhed239,95 kr.
Lær at forstå dit virksomhedsregnskab og udvikling

Driftsøkonomi med Excel

Mangler du viden og forståelse for driftsøkonomi får du med denne bog god viden og forståelse for anvendelsen af de grundlæggende modeller i driftsøkonomi så du er endnu bedre rustet til dit arbejde med din virksomhed.

Bogen har et rigtig godt sammenhæng mellem teoretisk gennemgang og praktisk anvendelse.

Excel regneark anvendes og bogen har et tilhørende website hvor det er muligt at downloade træningsopgaver og løsningsforslag som efterfølgende kan bruges i konkret arbejde.

 Køb de bedste værktøjer til din dropshipping iværksætte virksomhed313,00 kr.